Lagbevakning livsmedel

Lagbevakning livsmedel

Vår lagbevakningstjänst hjälper dig att hålla koll på vad som är nytt på lagstiftningsområdet inom livsmedel. Med våra experter kan du vara säker på att hålla dig i framkant när det gäller lagkrav och standarder som påverkar din verksamhet. Så här kan vår tjänst hjälpa dig:

Tidseffektiv

du slipper spendera värdefull tid på att själv leta efter laguppdateringar. Vi gör arbetet åt dig och levererar sammanfattade rapporter med kommande lagkrav som gäller för din verksamhet.

Skräddarsydd

för din verksamhet – vi bevakar inte bara EU-lagstiftningen utan också nationella regler i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du kan anpassa tjänsten efter de marknader du säljer till.

Hjälper dig uppfylla lagkrav

med vår hjälp blir det enklare att följa lagkrav och standarder så du kan jobba förebyggande och göra förändringar i god tid innan kraven börjar tillämpas.

Enkel tillgång och support

behöver du ställa frågor eller få ytterligare stöd? Vi finns alltid till hands för att svara på dina frågor och ge dig den support du behöver för att navigera genom lagstiftningsdjungeln.

En gång i kvartalet ger vi dig en rapport som sammanfattar de senaste uppdateringarna som rör din specifika verksamhet samt vad de innebär i praktiken.

Vi kan till exempel erbjuda följande:

  • Lagbevakning EU + Sverige nationellt, 4 rapporter per år

  • Lagbevakning EU + Norge nationellt, 4 rapporter per år

  • Lagbevakning EU + Danmark nationellt, 4 rapporter per år

  • Lagbevakning EU + Finland nationellt, 4 rapporter per år

  • Lagbevakning Sverige, Norge, Danmark och Finland nationellt, 4 rapporter per år

Pris från 4000 SEK per kvartal

Vi kan självklart kombinera marknaderna utifrån era specifika behov. Välkommen att kontakta oss via info@herax.se och berätta om din verksamhet så återkommer vi med ett förslag på upplägg.

Kontakt

Vårat kontaktformulär är för tillfället ur funktion. Vänligen maila oss på : info@heraxfood.se